Proefles? Bel 0180 - 200 937

Theorie leren?

Vanaf januari 2014 zijn er bij het CBR veel theorievragen veranderd.
Nieuwe vragen worden geïntroduceerd. CBR wil examenfraude verder tegengaan en de voorspelbaarheid van de antwoorden terugbrengen.

Naast de maatregelen om fraude tegen te gaan, zoals lockers, sweepers, intensieve identiteitscontroles, gaat het CBR het nu ook moeilijker maken voor kandidaten die het examen proberen te halen met gokken of trucs.

Daarmee gaat het CBR tegen dat kandidaten, die getraind worden met alleen het uit het hoofd leren van theorievragen, nog langer slagen. Het CBR wil weer dat kandidaten gaan leren voor het theorie-examen met deugdelijke leermiddelen van officiële uitgeverijen.

Alle theorievragen zijn of worden aangepast en zijn door diverse (externe) deskundigen beoordeeld. Het leren van ezelsbruggetjes dat je bij een bepaald soort vraag altijd een bepaald soort antwoord moet geven is daarmee van de baan.

Het wordt dus nog belangrijker om de theorie goed te bestuderen.


Motostore Driving Academy biedt daarom in de webshop de mogelijkheid om zelf een keuze te maken in de manier waarop jij het gemakelijkst leert. Heb je graag een boek met de theorie of wil je liever via Internet de theorie bestuderen? Je kan je eigen keuze maken. Examenvragen oefenen uit het boek, via een cd-rom of het Internet? Een pakket kopen met slagingsgarantie? Het is allemaal mogelijk!

Wil je weten wat er allemaal te koop is in onze webshop? Klik dan hier en maak je keuze.

Kandidaten bladeren vanaf 3 juli door het theorie-examen
Vanaf 3 juli 2017 kunnen kandidaten van het theorie-examen auto, motor en bromfiets door het examen bladeren en examenvragen markeren. Daarnaast is er geen antwoordtijd per vraag ingesteld. Kandidaten kunnen dus zelf de examentijd indelen en een gemarkeerde vraag op een later moment tijdens het examen nog eens bekijken.  

De blader- en markeermogelijkheid in het examen is al getest en kandidaten zijn er heel tevreden over. Het slagingspercentage is met 2% licht gestegen. Het CBR kijkt nu al naar de mogelijkheden voor de volgende verbetering van het theorie-examen, bijvoorbeeld een vraag waarbij de kandidaat het antwoord aanwijst in een afbeelding.

MotoStore Driving Academy wenst je veel succes met de studie.

Eeen theorie-examen reserveren?
 Klik hier en kijk hoe dat in zijn werk gaat!

Wil je weten hoe het theorie-examen bij het CBR in zijn werk gaat?
Klik dan hier en bekijk het promotiefilmpje van het CBR.


image/gif

 

U kunt bij ons pinnen.

Veiligheid en gemak, voor u en ons!