Proefles? Bel 0180 - 200 937

Opfristraining

Regelmatig verzorgen wij opfristrainingen en trainingen verhoogde rijvaardigheid.

Motorrijders willen aan het begin van een nieuw motorseizoen hun vaardigheden graag weer opvijzelen. Sommige motorrijders hebben wat moeite met op de juiste, en op ontspannen, wijze door een bocht rijden.
Andere motorrijders willen hun vaardigheden verder ontwikkelen door te leren hoe ze veilig in een bocht kunnen remmen, uit kunnen wijken voor een onverwacht obstakel, een goede noodstop kunnen maken of veilig een berm in en weer uit kunnen rijden. Maar ook: stoppen op een helling lukt nog wel, maar het wegrijden is best spannend of lukt maar slecht.

Onze vervolgtrainingen geven we in groepjes van max. 4 deelnemers en op de motor van de deelnemer zelf!
(De training vindt alleen plaats bij minimaal 3 deelnemers.)

Voor deze situaties en nog veel meer kunnen wij trainingen aanbieden. Soms op maat, soms regulier.

Hebt u hiervoor belangstelling of wilt u meer informatie?
Mail even naar: info@rijschoolrobvisser.nl
 

Speciale motortrainingen voor vrouwen!

De belevingswereld van wat een leuke manier van motorrijden is verschilt vaak. Veelal willen mannen leren hoe de bochtentechniek werkt en als ze het dan snappen, willen ze graag steeds harder door de bochten rijden. Een behoorlijk grote groep vrouwen wil ook graag de bochtentechnieken snappen, maar hoeven daarna niet zo nodig harder te gaan rijden. 
Bij gemengde groepen ontstaat dan frictie. Om dit te voorkomen hebben we speciale motortraining voor vrouwen. Globaal bestaat deze training uit het aanleren van vaardigheden in bochten en andere veiligheidstechnieken, waarbij de focus uitsluitend is gericht op veiligheid en ontspannen motorrijden. En dus niet op het daarna harder gaan rijden. Na deze training zal de deelneemster zich een stuk prettiger voelen in moeilijkere situaties en vooral tijdens het doorrijden van bochten.
Belangstelling? Mail ons dan op: info@rijschoolrobvisser.nl

Kosten:
Niet onbelangrijk! Wat gaat me dat kosten?
Voor een dag (regulier) trainen op de eigen motorfiets zijn de kosten € 175,00 per persoon in een groep van maximaal 4 personen. Hiervoor krijgt u een training op de openbare weg onder verschillende wegomstandigheden. Dus zowel in de bebouwde kom als daarbuiten, op dijken/bochtige wegen maar ook doorgaande (provinciale) wegen en auto(snel)wegen. Dus zo onderscheidend mogelijk! Rond lunchtijd zullen we in de route een moment inlassen om in een Horeca-gelegenheid een eenvoudige lunch te genieten. Deze lunch is bij de kosten inbegrepen.
Vooruit betalen is verplicht. Bij aanmelding van een groep van 4 personen ineens, zal een reductie van 5% plaats vinden.