Proefles? Bel 0180 - 200 937

Motorrijles vanuit Motostore Barendrecht


Motostore Barendrecht, Aalborg 9, 2993 LP Barendrecht is het vertrekadres voor de motorrijles.

Ben je 24 jaar of ouder?
Dan kan je rechtstreeks het volledige A-rijbewijs behalen. Als je een B-rijbewijs hebt mag je direct beginnen met de motorrijles. Als je geen B-rijbewijs hebt moet je eerst je theoriecertificaat behalen. 
Om het A-rijbewijs te behalen moet je 3 examens afleggen. Het examen voertuigbeheersing (AVB), verkeersdeelname (AVD) en het theorie-examen A. Wij rijden met Suzuki Gladius(650cc) en Suzuki SV650. Allemaal met ABS.

Ben je jonger dan 24 jaar?
En nog geen 20 jaar? Dan gelden dezelfde regels als hierboven. Maar je kan dan alleen nog in het bezit komen van rijbewijs A-1. Hiervoor hebben wij een fraaie KTM 125-Duke met ABS ter beschikking.

Ben je 20 jaar of ouder, maar nog geen 24 jaar? Ook dan gelden dezelfde regels als hierboven genoemd. Als je alle examens met positief resultaat hebt afgelegd, kom je in het bezit van rijbewijs A-2. Ook voor de motorrijlessen in deze categorie hebben wij een Suzuki Gladius(650cc) met ABS in gebruik.

Bij zowel A1 als A2 rijbewijzen geldt voor rijles in Barendrecht, dat je na 2 jaar in bezit te zijn geweest van je rijbewijs, alleen nog een examen verkeersdeelname (AVD) hoeft af te leggen om in het bezit van het volgende rijbewijs te kunnen komen. Dus: na 2 jaar A1 en een examen AVD-A2 kom je in het bezit van rijbewijs A2. Na 2 jaar A2 en een examen AVD onbeperkt kom je in het bezit van het rijbewijs A-onbeperkt. Dat kan dus al op je 22e jaar!
  • A1 is voor de lichtste motor. Maximaal vermogen 11 kW. Wij rijden met de KTM 125 duke.
  • A2 is voor de middelzware motor. Maximaal vermogen 35 kW. Wij rijden met de Suzuki Gladius.
  • A (onbeperkt)is voor de zware motor. Geen beperking in het vermogen. Wij rijden met de Suzuki Gladius en de Suzuki SV650.
  • Al onze motorfietsen zijn voorzien van ABS!
Voor prijzen klik HIER


KNMV Gediplomeerd Instructeur


Suzuki Gladius 650 (cat. A en A2)


KTM 125 duke (A1) en Suzuki SV650A (A)