Proefles? Bel 0180 - 200 937

Aanvraag 2todrive begeleiderspas online

Aanvraag 2toDrive begeleiderspas online

02-03-2012

Jonge 17-jarige automobilisten kunnen hun 2toDrive begeleiderpas kan vanaf nu digitaal met de DigiD aanvragen. Op de begeleiderspas staan de namen van de coaches van de jonge 2toDrive automobilist. Die pas moet de 17-jarige altijd bij zich hebben wanneer hij of zij een auto bestuurt.

 

De procedure is betrekkelijk eenvoudig. Viawww.2toDrive.nl/aanmelden geeft de coach aan welke jongere hij of zij wil gaan begeleiden. Voor het inloggen gebruikt de coach zijn eigen DigiD. Na het inloggen vult de coach het BSN-nummer van de jongere in. Hiermee geeft hij aan dat hij coach wil worden. De coach krijgt via de email bericht wanneer zijn aanvraag is goedgekeurd. Pas wanneer alle coaches zich aangemeld hebben (minimaal één, maximaal vijf), kan de jongere de begeleiderspas daadwerkelijk aanvragen.

De jonge automobilist kan eveneens terecht bij http://www.2todrive.nl/aanmelden/. Na het aanmelden met DigiD verschijnen de coaches die zich aangemeld hebben in het scherm. Bij het doorlopen van de stappen kan de jonge automobilist zijn coaches uitkiezen. De jongere sluit de aanvraag af door online 35 euro te betalen via iDEAL. Na de aanmelding wordt een bevestigingsemail naar de 17-jarige gestuurd. Na goedkeuring wordt de begeleiderspas binnen tien werkdagen naar zijn of haar huisadres opgestuurd.

Bron: BOVAGkrant


Onze Top 10

image/gif wij geven op prettige en ontspannen manier rijles in Barendrecht en omgeving, in de auto en op de motor.
onze motorinstructeur is KNMV Gediplomeerd (motorrij-)instructeur
image/gif ons lidmaatschap bij Vereniging Rijschool Belang (VRB), geeft zekerheid
image/gif  onze rijlessen in Barendrecht zijn gericht op de ontwikkeling per leerling
image/gif rustige instructeurs die tijdens de rijles een goede combinatie maken van “leuk en leerzaam”
image/gif door de ruime ervaring zal er tijdens de rijles in Barendrecht nadrukkelijk op het verkeersinzicht worden gestuurd
image/gif wij hebben ervaring met rijles aan leerlingen die ADHD hebben
image/gif tevens hebben wij leerlingen met angst voor autorijden opgeleid tot zelfverzekerde bestuurders
image/gif leerlingen met gehoorproblemen hebben inmiddels met succes, via onze rijles, hun rijbewijs behaald